Symposium Slibontwatering groot succes!

Home/Nieuws/Symposium Slibontwatering groot succes!

Symposium Slibontwatering groot succes!

Onder de inspirerende leiding van de dagvoorzitter, Merle de Kreuk (TU Delft) hebben 125 professionals in het spoorwegmuseum in Utrecht kennis genomen van de laatste stand van zaken op het gebied van o.a. slibontwatering, droging, polymeergebruik. In de key-note lezing “de waarde van slib” onderstreepte Gerrit-Jan van de Pol (GMB) dat we bereid moeten zijn om te investeren in verduurzaming om de daad bij het woord te voegen. In één van de parallel sessies ’s middags zijn de resultaten van CADoS gepresenteerd, naast diverse andere actuele ontwikkelingen op het vakgebied. Binnenkort zullen van de diverse lezingen de presentaties beschikbaar komen en wordt voor het CADoS project een management samenvatting gepubliceerd.

Tags

nl_NLNederlands