Brightwork is aanwezig op de Aquatech 2019

Home/Nieuws/Brightwork is aanwezig op de Aquatech 2019

Brightwork is aanwezig op de Aquatech 2019

Wil je weten waar Brightwork zich zoal mee bezighoudt? En welke technologie├źn voor (afval)waterzuivering we in huis hebben om jou van dienst te kunnen zijn? En weet jij hoe Sand-Cycle werkt?

Kom voor de antwoorden op die vragen volgende week 5-8 november naar de Aquatech 2019 in de Amsterdam RAI. En ontmoet Brightwork op het Holland Innovation Park! Brightwork is aanwezig op de Aquatech 2019, op booth 11.404A, in het Holland Pavilion.

Natuurlijk is er tijd om ook gewoon even bij te praten. Of misschien zijn er concrete vragen over lopende of komende projecten. Wat de aanleiding ook is, de collega’s van Brightwork en BW Products staan je graag te woord. Ze vertellen je graag meer over de nieuwste ontwikkelingen in ons bedrijf. Misschien heb jij een boeiend onderwerp voorbij zien komen op onze blog of LinkedIn post waar je meer van wilt weten? Dan is de Aquatech een mooie gelegenheid daarvoor.

Uitnodiging voor Aquatech 2019 in Amsterdam

nl_NLNederlands