Brightwork B.V. en maatregelen coronavirus (COVID-19)

Home/Nieuws/Brightwork B.V. en maatregelen coronavirus (COVID-19)

Brightwork B.V. en maatregelen coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus raakt ons allemaal en ook bij Brightwork zijn de gevolgen merkbaar. Vanzelfsprekend volgt Brightwork de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid.  Daarnaast maakt de omgang van het coronavirus onderdeel uit van ons eigen VGM  management systeem. Dit betekend echter niet dat we stil zitten en niets meer voor u kunnen doen.  

Onze kantoorwerkzaamheden worden grotendeels vanuit thuis georganiseerd en overleggen worden via online platforms gevoerd. Hier zult u als klant weinig van merken.  

Het werken met afvalwater (rioolwater) in relatie tot het coronavirus vraagt om extra aandacht. Het strikt naleven van de hygiëne en beheersmaatregelen conform de laatste stand der techniek wordt dan ook zorgvuldig gedaan door onze medewerkers en op toegezien. Daarbij zijn onze medewerkers beschermd. Daar waar mogelijk, wordt besmetting door de bron voorkomen. Onder andere helpt onze monitoringstool Sand-Cycle voor continue zandfilters daarbij. Hierbij kunnen gebruikers inzicht krijgen in de filterprestaties, zonder in contact te komen met afvalwater.     

De risico`s tijdens bedrijfsbezoeken voor inspecties of trouble shooting worden per situatie geïnventariseerd. In deze roerige tijden vraagt het om aanpassingsvermogen. Kijken naar de mogelijkheden en samen werken naar een oplossing. Onze slogan “creative thinking – water proof” sluit daar naadloos aan. Door middel van creatieve oplossingen zijn we nog steeds in staat om onze klanten te bedienen. Hetzij anders dan u gewend bent, maar nog steeds met de zelfde kwaliteit en kunde.  

Door middel van onze eigen gedetailleerde VGM procedures, o.a. bestaande uit (taak)risicoanalyse en VGM beheersplannen, worden de risico’s en de veiligheidsbeheersmaatregelen omtrent het coronavirus met de groots mogelijke zorg aangepakt. Wij gaan voor water proof! 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?  

Neem dan gerust contact op met onze sales afdeling of met onze veiligheidskundige .  

nl_NLNederlands