Hans Wouters actief als ‘’Innovatiemakelaar’’

Home/Nieuws/Hans Wouters actief als ‘’Innovatiemakelaar’’

Hans Wouters actief als ‘’Innovatiemakelaar’’

TKI Watertechnologie en Water Alliance hebben Hans Wouters aangesteld als innovatiemakelaar watertechnologie. De innovatiemakelaar heeft als taak het versterken van de innovatiekracht en het ondernemerschap van het MKB, dat actief is in de watertechnologie.  Daardoor vanuit deze rol beantwoordt Hans vragen van Nederlandse MKB bedrijven en probeert hij ze verder te helpen.  De aanstelling is voor één jaar.

De focus van TKI Watertechnologie is gericht op maatschappelijke uitdagingen rond uiteenlopende watervraagstukken in binnen- en buitenland. Daarom moeten nieuwe ontwikkelingen in nationaal en Europees onderzoek hiervoor oplossingen aandragen. Vanuit dit perspectief werkt TKI Watertechnologie mee aan de volgende Kennis- en Innovatieagenda’s: Landbouw-Water-Voedsel, Energie, Circulaire Economie, Gezondheid en Zorg en Sleuteltechnologieën.

    nl_NLNederlands