Finalist 2020 KVK Innovatie Top 100!

Home/Nieuws/Finalist 2020 KVK Innovatie Top 100!
Brightwork in de KVK top 100!

Finalist 2020 KVK Innovatie Top 100!

Met trots is het tijdens de ‘’KVK Live Adviesdagen’’ bekend gemaakt dat Brightwork vanuit Friesland tot 100 meest innovatieve mkb’ers van Nederland is.

Door de filterinstallaties van de waterzuivering te monitoren, kunnen ze beter worden onderhouden. Dan is minder menskracht nodig, leveren de filters betere prestaties en worden ze duurzamer. Daarom heeft Brightwork hiervoor een slimme oplossing bedacht: Sand-Cycle.

Sand-Cycle is een monitoringstool die gebruikmaakt van de RFID-tags. Deze alledaagse, bekende technologie kennen we bijvoorbeeld van de chip waarmee we katten en honden kunnen identificeren. Het is voor het eerst dat deze in andere branches gebruikelijke technologie wordt toegepast in deze markt.

Meer over onze innovatie lees je hier

    nl_NLNederlands