Stagiair in de spotlight!

Home/Nieuws/Stagiair in de spotlight!
Stagiair Ruben

Stagiair in de spotlight!

Ruben Brouwer, studeert aan de R.O.C. Friese Poort in Leeuwarden en volgt de opleiding Technicus Engineering. Hij is op 1 februari 2021 met zijn afstudeerstage begonnen bij Brightwork.

Waarom heb jij voor Brightwork gekozen?

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging; in mijn vorige stage deed ik veel constructiewerk. Graag wil ik werken aan duurzame oplossingen, omdat ik van mening ben dat duurzaamheid de toekomst is. Bij Brightwork heb ik de kans om mij te verdiepen in waterzuivering.

Wat houdt je stageopdracht in?

Ik maak een engineeringsdocument voor één onderdeel van een continu zandfilter: de mammoetpomp (airlift). Daarnaast ga ik onderzoeken welk type pomp het beste bij een type zandfilter past, zodat de opbrengst van de pomp het hoogste is bij de laagste energie inbreng. Ik houd mij dus voor al bezig met procesoptimalisatie.

Wat hoop je te bereiken aan het einde van de stage?

Ik wil mij op het gebied van projectleider verbeteren, ook wil ik mijn kennis verbreden op gebied van duurzaamheid.

    nl_NLNederlands