Nieuwe collega bij Brightwork!

Home/Nieuws/Nieuwe collega bij Brightwork!

Nieuwe collega bij Brightwork!

Ik ben Raymond Snijder, 37 jaar uit Meppel. Mijn reis naar Brightwork BV is er een met wat omwegen.
Na mijn middelbare school heb ik achtereenvolgens werkervaring opgedaan als electro-monteur huis-installaties, productie-medewerker en magazijnmanager. Uiteindelijk vond ik mijn plek in de olie en gas industrie als service monteur in een internationale markt. Werken aan mooie projecten in mooie landen, soms om de hoek maar ook aan de andere kant van de wereld. Maar na bijna 12 jaar wilde ik me weer verder ontwikkelen.

Raymond Snijder

Watertechnologie heeft raakvlakken met de olie- en gassector en dat leek me een uitgelezen mogelijkheid. Ik hoop bij Brightwork mijzelf te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige service engineer en wie weet wat voor groeimogelijkheden er dan binnen het bedrijf op mijn pad komen.

    nl_NLNederlands