Achtergrond en organisatie

Home/Achtergrond en organisatie

Samenwerken om tot goede oplossingen te komen, dat is waar we voor staan.

Brightwork is een op samenwerking gericht adviesbureau gericht op (afval)waterzuivering, waterhergebruik, slib- en energiehuishouding van waterzuiveringsinstallaties. Ook ontwikkelt Brightwork nieuwe technieken voor zuivering, monitoring en hergebruik van water en grondstoffen.

In ons team zitten ervaren procestechnologen, praktische procesengineers, trouble shooters en ontwerpers. We werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers en werken samen aan het ontwikkelen en testen van nieuwe ideeën.

Sinds onze oprichting in 2007 werken we aan conceptuele haalbaarheidsstudies, procesontwerpen en allerhande optimalisaties van bestaande installaties. We ontwerpen nieuwe installaties, stellen vraagspecificaties op en begeleiden bouwprojecten. We werken als zuiveringsprocesspecialist in consortia met aannemers, eindgebruikers en leveranciers aan bouwprojecten en schrijven in teamverband in op tenders. We focussen ons op onze kerncompetenties.

Op het gebied van innovatie hebben we inmiddels diverse succesvolle ontwikkelingen geïnitieerd.

We houden van tastbare resultaten. Om onze ontwikkelde producten en diensten snel en succesvol naar de markt te brengen werken we met (internationale) partners aan het realiseren van betrouwbare oplossingen.

https://sand-cycle.com/
https://brightwork.nl/cados-cellulose-assisted-dewatering-of-sludge/
nl_NLNederlands