Vacature Service Engineer

Home/Vacature Service Engineer

Brightwork helpt waterschappen, drinkwaterleidingbedrijven en industrieën bij de productie van drink- en proceswater, hergebruik van water en de zuivering van afvalwater door de inzet van onze specifieke kennis, producten en technologieën. Met als doel het halen van de bedrijfs- en milieudoelstellingen van onze opdrachtgevers. Met onze bijdrage willen we de processen optimaal laten functioneren en invulling geven aan een duurzame leefomgeving.

Om aan de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen zoeken we een Service Engineer.

Bij Brightwork zijn we in staat om complexe vraagstukken van onze klanten op het gebied van water- en afvalwaterzuiveringstechnieken te vertalen in praktische oplossingen, die werken. Dat maakt ons uniek en daar ontlenen we ons bestaansrecht aan. Een heel belangrijke schakel in de realisatie van de oplossing is de technische implementatie ervan door onze service engineers. Wij zoeken zo’n schakel.

Wat bieden we?

  • De mogelijkheid om je (technische) kennis en kunde in te zetten in uiteenlopende service activiteiten, op locatie bij onze opdrachtgevers, maar ook bij de ontwikkeling van onze nieuwe technologieën.
  • Een competitief salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden.
  • Professionele ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen, die goed aansluiten bij jouw mogelijkheden en behoeftes.
  • Onderdeel van een klein professioneel team van experts, die uitstekend met elkaar samenwerken en een mentaliteit van aanpakken en doorzetten hebben.

Hoe solliciteer je? 

Stuur ons je CV en een begeleidende brief met je persoonlijke motivatie per email aan Eddy van Opijnen (). Diegenen, die geselecteerd worden voor een interview, zullen worden uitgenodigd. Wij sluiten deze vacature zodra we voldoende kandidaten hebben geselecteerd.   

Welke kansen bieden we?

De service engineer realiseert de oplossing, die we samen bedenken voor onze opdrachtgevers, op locatie. Dat varieert van het oplossen van problemen in bestaande zuiveringsinstallaties en het aanpassen ervan tot de implementatie en inbedrijfname van tijdelijke zuiveringsinstallaties uit onze huurvloot of complete nieuwe installaties. De werkzaamheden vinden plaats voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe technologieën, die we uitgebreid testen. De service engineer draagt bij aan het realiseren van deze nieuwe installaties en daarmee aan het succes van onze innovaties.

Het groeipotentieel is groot: we werken samen met steeds meer (internationale) partners, die onze oplossingen integreren in hun projecten. De service engineer helpt die partners om succesvol te worden in hun markt, door assistentie bij de realisatie van de projecten, het verzorgen van (technische) trainingen, opstart van installaties en troubleshooting. De service engineer draagt daarmee in belangrijke bij aan het uitdragen van onze missie en het opbouwen van een vertrouwensbasis met onze opdrachtgevers en partners.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je in staat bent op een prettige en constructieve manier samen te werken met je collega’s en je technische kennis en kunde ten volle benut om onze oplossingen uit te werken en op locatie te realiseren. We verwachten van je dat je flexibel bent in de uitvoering van je taken en kritisch naar collega’s en opdrachtgevers om het beste resultaat te bereiken. Op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu willen we een goed voorbeeld stellen.     

We verwachten een relevante (technische) HBO achtergrond, goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.

nl_NLNederlands