Consultancy

Consultancy

Onze adviesdiensten zijn gericht op (afval)waterzuivering, waterhergebruik, slib- en energiebeheer. Variërend van strategische haalbaarheidsstudies, bestekken, procesontwerp, onderzoeksprogramma's, second opinions tot trouble shooting diensten.

Consultancy

Haalbare oplossingen

Wij gebruiken onze technische en economische vaardigheden om oplossingen te creëren die werken. Bovendien streven wij naar oplossingen die economisch haalbaar zijn en waarde toevoegen aan de processen van onze klanten.

Creatief Denken

Ons uitgebreide netwerk en onze knowhow op het gebied van water- en afvalwaterzuivering stellen ons in staat creatieve alternatieven te bedenken, die haalbaar en realistisch zijn. Met een gegarandeerd transparant en traceerbaar resultaat.

Strategische ondersteuning

Wij bieden onze klanten instrumenten om strategische beslissingen te nemen op basis van een rechttoe rechtaan analyse van de problemen. Altijd met een degelijke evaluatie van de economische aspecten en de CO2 voetafdruk.

EWWM 2021

Teamwork

Wij zijn op ons best als wij in nauw contact kunnen treden met onze klanten om hun werkelijke behoeften te begrijpen. De analyse vooraf is van cruciaal belang om oplossingen te ontwikkelen die de problemen aanpakken waar het om gaat. Wij bieden onze diensten aan rechtstreeks aan onze klanten. Maar ook in multidisciplinaire projectteams, in nauwe samenwerking met andere deskundigen. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn water- en afvalwaterbehandeling, slibverwerking.

Rekenhulpmiddelen

Wij willen transparant zijn in al onze diensten en activiteiten. Daarom maken wij gebruik van technische en economische modellen, diverse berekeningsinstrumenten en documenteren wij onze bevindingen grondig. Als gevolg daarvan is onze analyse transparant en navolgbaar. Investeringskosten, operationele kosten, CO2-voetafdruk en levenscyclusanalyses, we voeren een grondige analyse uit om het volledige verhaal te vertellen. Wij willen onze klanten helpen om de juiste beslissingen te nemen, in de juiste volgorde.

Onze Unique Selling Points

Transparant en traceerbaar

Vanuit een goed begrip van de huidige situatie werken we aan werkbare oplossingen. Door verschillende oplossingen te vergelijken op impact en efficiëntie. Door een beknopte kostenvergelijking te maken. Door een duidelijke rapportage, onbevooroordeeld en objectief.

Klein toegewijd team

Wij zijn een klein toegewijd team, met specifieke expertise. Daarom zijn we gewend om samen te werken met andere deskundigen en belanghebbenden, ten voordele van de projectdoelstellingen.

De samenwerking met verschillende partners in verschillende projecten verrijkt onze mogelijkheden en stelt ons in staat om op efficiënte wijze het best mogelijke resultaat te bereiken.

Ontwerpvaardigheden

Wij hebben onze kennis opgebouwd in een grote verscheidenheid van technologieën. Wij stellen ontwerpen op, processchema's en massabalansen voor zowel greenfield plants als voor bestaande installaties.

Praktische oplossingen

Onze diensten variëren van monitoring op afstand, second opinions, strategische consultancy tot surveys ter plaatse om anomalieën op te sporen, proceshaperingen en veiligheidsproblemen te identificeren. Altijd strevend naar praktische oplossingen, duidelijke conclusies en aanbevelingen. Desgewenst bieden we onze implementatiediensten aan.

Testimonials

Wij werken graag samen met onze klanten om hun doelstellingen te bereiken. En we stellen hun feedback zeer op prijs!

Als ik Brightwork in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik hun capaciteiten karakteriseren met: betrouwbaar, innovatief en service gedreven. Ik zou anderen zeker aanraden om met hen te werken.

Jan Boonstra

Plant operator
Wetterskip Fryslân
WwTW Franeker

Mijn indruk van Brightwork is goed, ze zijn zeer kundig en deskundig.

Mattias Feldthusen

Directeur proces- en productontwikkeling
Nordic Water Products AB

Wil je wat verder lezen?

Aarzel niet om deze whitepaper te downloaden. Het gaat over de tertiaire verwijdering van fosfor voor hergebruik van effluent van een waterzuiveringsinstallatie. Het belicht de opzet, doelstellingen en lange termijn prestaties van de continue filterinstallatie.