Toepassingen

Toepassingen

Wij gebruiken onze technologieën om oplossingen samen te stellen die u helpen uw waterproblemen op te lossen. Ons portfolio bestaat uit een breed scala aan technologieën, ontwikkeld voor uiteenlopende toepassingen in afvalwaterbehandeling, oppervlaktewaterbehandeling, koelwaterbehandeling, grondwaterbehandeling en behandeling van waswater.

Koelwater

Open recirculerende koelwatersystemen kunnen worden geoptimaliseerd door bypass-filtratie Het filter. behandelt een klein deel van de warmwaterstroom die terugkeert van de productieprocessen. Bypass filtratie behandelt gewoonlijk 1 tot 10% van de recirculerende stroom.

Grondwater

De behandeling is gericht op een combinatie van efficiënte beluchting en continue (bio)filtratie. De belangrijkste componenten die moeten worden verwijderd zijn ijzer, mangaan en ammonium. Zowel fysisch-chemische als biologische processen worden toegepast om te voldoen aan de kwaliteitsniveaus voor drinkwater.

Percolaat

Er zijn efficiënte behandelingsprocessen beschikbaar voor het verwijderen van troebelheid, vaste stoffen en/of kleur, om zowel proces- als drinkwater te produceren. Coagulatie - flocculatie - lamellenbezinking, directe filtratie, disc en doekfiltratie worden toegepast.

Oppervlaktewater

Er zijn efficiënte behandelingsprocessen beschikbaar om troebelheid, vaste stoffen en/of kleur te verwijderen, zowel voor de productie van proceswater als voor drinkwater. Coagulatie - flocculatie - lamellenbezinking, directe filtratie, schijf- en doekfiltratie worden toegepast

Waswater

Het bij de drinkwater- en proceswaterbehandeling gegenereerde spoelwater wordt doeltreffend behandeld in een compact spoelwaterbehandelingssysteem, waarbij een waterkwaliteit wordt verkregen die in het hoofdproduktieproces kan worden hergebruikt. De reststroom van geconcentreerd slib kan eenvoudig worden verwerkt.

Afvalwater

Wij bieden een breed scala van afvalwatertoepassingen in primaire, secundaire en tertiaire behandelingsprocessen. Deze processen zijn op grote schaal toegepast. Referentiegegevens van diverse toepassingen zijn beschikbaar.

Scelerisque eget eget nam sit neque.

Dolor, velit varius ut egestas odio. Orci malesuada facilisi fames urna. Ullamcorper interdum et nisl porta habitant.