Startpagina

Samenwerken om onze wereldwijde watervoorraden respectvol te helpen gebruiken

Wij helpen waterschappen, drinkwaterbedrijven en industrieën bij de productie van drink- en proceswater, het hergebruik van water en de zuivering van afvalwater.

Uw water- en afvalwaterproblemen, onze zorg, met toegewijde know-how, beproefde producten en betrouwbare diensten.

Video afspelen

We zijn er erg trots op dat we ons verhaal in deze film kunnen delen. We vinden dat het goed illustreert wat ons drijft om bij te dragen aan een respectvol gebruik van onze watervoorraden.

Wij houden ervan onze vaardigheden te gebruiken om projecten uit te voeren en nieuwe technologieën te ontwikkelen; samenwerking is de sleutel om onze doelstellingen te bereiken.

Onze Missie

Wij helpen onze communale en industriële klanten om proceswater van goede kwaliteit te produceren, waterhergebruikprogramma's uit te voeren en te voldoen aan de lozingsniveaus voor afvalwater, door onze deskundigheid, producten en technologieën aan te bieden. Het zal u helpen uw bedrijfs- en milieudoelstellingen te halen. Het is ons doel om uw processen te laten werken en bij te dragen aan een duurzaam milieu.


Ons profiel

Ons team bestaat uit ervaren procestechnologen, praktische procesingenieurs, trouble shooters en ontwerpers. Wij werken op projectbasis voor onze klanten en werken samen om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te testen.

Sinds onze oprichting in 2007 werken wij aan conceptuele haalbaarheidsstudies, procesontwerpen en allerhande optimalisaties van bestaande installaties. Wij ontwerpen nieuwe installaties, stellen bestekken op en begeleiden bouwprojecten.

Als specialist in zuiveringsprocessen werken wij in consortia met aannemers, eindgebruikers en leveranciers aan bouwprojecten.

Bekijk ook onze andere inhoud die u misschien interesseert:

BW toepassingen

Toepassingen

Brightwork bouwt zowel bewezen als innovatieve technologieën voor zuivering, monitoring en hergebruik van water en grondstoffen. Samen met opdrachtgevers genereren we de best mogelijke resultaten.

BW-technologieën

Technologieën

Onze portefeuille bestaat uit modulaire continue zandfilters, coagulatie, flocculatie, lamellenbezinkers, schijf- en doekfiltratie en specifieke bewakings- en controle-instrumenten.

BW diensten

Services

Wij bieden ook diensten aan voor modernisering en renovatie, reserveonderdelen, verhuur en locatieonderzoeken. Onze activiteiten worden uitgevoerd volgens de hoogste normen en zijn VCA-geregistreerd.

Testimonials

Wij werken graag samen met onze cliënten om hun doelstellingen te bereiken.
En we stellen hun feedback zeer op prijs!

Wij exploiteren een grote tertiaire filterinstallatie bestaande uit 24 filtercellen om stikstof en fosfaat te verwijderen vóór de lozing van het effluent. De installatie is sinds 2009 in bedrijf, en in het begin hebben we geprobeerd de filters te controleren met behulp van een ultrasoon meetinstrument voor zandcirculatie. Dit werkte niet. Nadat Brightwork in 2016 Sand-Cycle implementeerde, bleek dit zeer nuttig te zijn in onze dagelijkse werkzaamheden. We zijn erin geslaagd om de filters op de meest optimale manier te bedienen en we zijn erg blij met het gebruik van zo'n krachtige tool.

Jan Boonstra

Wetterskip Fryslân

Conway Engineering werd gevraagd om een pasklare oplossing te ontwerpen, te bouwen en in bedrijf te stellen voor de behandeling van verontreinigd percolatiewater afkomstig van baggerwerkzaamheden bij de ontwikkeling van Alexandra Basin in de haven van Dublin in Ierland. De belangrijkste uitdagingen waren de verontreinigingsgraad, de strenge lozingsnormen, het beschikbare terrein en de beperkte bemonsteringsgegevens die aanvankelijk beschikbaar waren voor het ontwerp.

Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle uitvoering van het project en een tevreden klant.

Jennifer MacNamara

Conway Engineering

Brightwork Brochure

Dolor, velit varius ut egestas odio. Orci malesuada facilisi fames urna. Ullamcorper interdum et nisl porta habitant.

Blogs

Contact Brightwork

Wij staan altijd open voor vragen en suggesties. Neem gerust contact met ons op als u een bepaalde vraag, opmerking of verzoek hebt.