Nieuws

Nieuws

IFAT 2022
Brightwork presenteert haar Sand-Cycle technologie op IFAT 2022! IFAT Mรผnchen 's werelds toonaangevende vakbeurs voor water, riolering, afval en grondstoffen management is gepland van 30 mei tot 3 juni 2022. Brightwork zal haar Sand-Cycle technologie presenteren op basis van full-scale referenties in samenwerking met Nordic Water in Hal A2, Stand 115/214. Presentaties zijn gepland op dinsdag 31 mei om 12:00 (CEST) en woensdag 1 juni om 16:00 (CEST). U bent van harte welkom om te horen over de nieuwste ontwikkelingen. Verzeker uw ticket via deze link.
EWWM 2022
Presenteren op Europese Conferentie Afvalwaterbeheer 2022. De EWWM (European Wastewater Management) conferentie van dit jaar staat gepland voor 12 en 13 juli in het Hilton Birmingham Metropole, UK. Wij zijn verheugd live een gezamenlijke paper te presenteren samen met Van Remmen UV Technology en Waterschap Brabantse Delta. Het gaat over de sterke eigenschappen van het combineren van tertiaire zandfiltratie en UV-technologie, gebaseerd op resultaten verkregen op de afvalwaterzuiveringsinstallaties van Kaatsheuvel (Nederland) en Vรคxjo (Zweden). Wij zijn verheugd een artikel te kunnen presenteren over de mogelijkheden van tertiaire zandfiltratie en UV-straling om te voldoen aan de eisen van het afvalwater van morgen.
๐–๐ž'๐ฅ๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐š๐ ๐š๐ข๐ง ๐จ๐ฉ ๐€๐ช๐ฎ๐š ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ Ook dit jaar zijn wij weer van de partij op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten op onze stand A121. We hebben veel nieuws te vertellen. We vertellen hier over onze laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere medicijnrestenverwijdering, continue filtratie, doekfiltratie en diverse technologische toepassingen in water- en afvalwaterbehandeling. Nog geen toegangskaart? Registreer u dan nu gratis REGISTER HIER Aqua nederland(1)
Helderwerk Loods Leeuwarden
Brightwork's oplossing voor verwijdering microverontreinigingen klaar voor pilot Onze oplossing voor verwijdering van microverontreinigingen uit afvalwater is onlangs getoetst aan de criteria van het Innovatieprogramma Microverontreinigingen van Stowa en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland. Met een positief resultaat: we bereiden nu de uitvoering voor van een representatieve pilot, die de komende 2 jaar uitvoerig getest zal worden. De kern van de oplossing is het gebruik van een continu belucht filter met een filtermedium dat bestaat uit korrelige actieve kool. Het doel is adsorptie en biologische afbraak gelijktijdig te laten plaatsvinden. De
Terugwinningsinstallatie op ware grootte
Efficiรซnte methode voor de verwijdering van aromatische koolwaterstoffen Bij bodemsaneringen en drainages kan grondwater verontreinigd zijn met mono- en polycyclische koolwaterstoffen. Deze componenten zijn vaak aanwezig in concentraties die geen verdere verwerking toelaten, tenzij het water wordt behandeld. Om dit aan te pakken is een passende oplossing vereist. Bekende behandelingsmethoden passen het gebruik van actieve kool toe. Dit heeft een keerzijde: na verzadiging moet de kool worden geregenereerd of worden weggegooid. Biologische afbraak in een continu bewegend bed media filter wordt met succes toegepast om zowel mono- als polycyclische koolwaterstoffen om te zetten in onschadelijke componenten. De zuurstof die nodig is voor de