Als de stress toeslaat...

Als de stress toeslaat...

Kent u dat gevoel, wanneer u geconfronteerd wordt met een probleem in uw water- of afvalwaterzuiveringsinstallatie dat direct opgelost moet worden, omdat het directe gevolgen heeft voor uw bedrijfsprocessen? De stress, die dat teweeg brengt, naast uw normale werk, zeker als de oplossing weken, zelfs maanden op zich kan laten wachten?

In dit soort situaties is voortvarend handelen, bijvoorbeeld door snel een tijdelijke zuiveringsoplossing in te zetten, de sleutel tot de oplossing. Al is het maar om rustig na te kunnen denken over een structurele, permanente oplossing. In die situaties komt onze huurvloot van pas. Met talrijke waterbehandelingsinstallaties van verschillende capaciteit is de oplossing snel binnen handbereik.

Omdat wij weten dat dit belangrijk is voor onze klanten en de vraag naar tijdelijke installaties snel toeneemt, hebben wij onlangs onze huurvlootverder vergroot. Op dit moment is ons tijdelijk materieel operationeel in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Een uitgebreide vloot zuiveringsinstallaties biedt ook de mogelijkheid om nieuwe toepassingen te testen, zowel voor onszelf als in nauwe samenwerking met onze partners en klanten. Dit stelt ons in staat voortdurend te werken aan product- en technologieontwikkeling.

Als u zich afvraagt wat wij u in dit opzicht kunnen bieden, kunt u contact met ons opnemen of kijk eens naar onze website, .

Continu filterinstallatie

Continu filterinstallatie