Duitse papierfabriek draait nu met "Sand-Cycle"

Duitse papierfabriek draait nu met "Sand-Cycle"

Proceswater van goede kwaliteit is voor de meeste van onze klanten van cruciaal belang om de kernactiviteiten te kunnen uitvoeren. Dit is met name het geval voor de Duitse papierfabriek Niederauer Mühle in Kreuzau. Deze is gespecialiseerd in wit gegolfd medium papier. Het papier van hoge kwaliteit wordt gebruikt als bedrukte deklaag voor karton en als headliner.

Niederauer Mühle gebruikt oppervlaktewater als bron om proceswater van hoge kwaliteit te maken. Een directe filtratie-installatie op basis van DynaSand-filtertechnologie (Nordic Water GmbH) maakt deel uit van de proceswaterproductie-installatie. Om de betrouwbaarheid van de installatie verder te verhogen en de inspanningen voor het (handmatig) controleren van de prestaties te verminderen, omarmde de klant onze op afstand Sand-Cycle bewakingstechnologie. Volledige 24/7 toegang tot de actuele operationele condities van de zandfilters stelt de operators in staat zich te concentreren op de kernactiviteiten en onmiddellijk en effectief te handelen als een van de filters afwijkingen vertoont. Dashboards worden gebruikt om de operators in één oogopslag de status van alle zes in bedrijf zijnde filters te laten zien.

Wij maken dit graag mogelijk en ondersteunen onze klanten door tools aan te bieden die de dagelijkse prestaties vergemakkelijken, minder mankracht vergen en de uptime van de installatie optimaliseren. Als u wilt weten hoe de technologie eruit ziet en wat zij u kan bieden, gelieve download onze whitepaper, referentie te tonen, de voordelen aan te geven en te kwantificeren.

 

Sand-Cycle geïntegreerd in zes filters van Nordic Water

Duitse papierfabriek Sand-Cycle geïntegreerd
Duitse papierfabriek Sand-Cycle geïntegreerd