Services

Services

Brightwork biedt een scala van zeer gestandaardiseerde en bewezen producten voor water- en afvalwaterbehandeling. Ons portfolio bestaat uit zandfilters, coagulatie/flocculatie, lamellenbezinkers, schijf- en doekfiltratie en specifieke monitoring- en controle-instrumenten.

Onze diensten omvatten modernisering en renovatie, reserveonderdelen, verhuur, locatieonderzoeken en procesoptimalisering.

Gecertificeerde VCA

Voorbeeld van de grootte van een zandcyclus met een 5 euro cent

Monitoring en controle / Zandfiltratie

Uw continue filter is niet langer een zwarte doos! Sand-Cycle is een IT-gebaseerd slim bewakingsinstrument voor continu-mediafilters, dat gebruik maakt van RFID-tags als proxy's voor het bewaken van de beweging van media binnen het filter. De oplossing is geschikt voor toepassing in elk type continu filter. Het biedt een geavanceerde filtercontrole, waardoor de filterprestaties worden verbeterd.

Problemen oplossen

Onze proceskennis en langdurige praktijkervaring stelt ons in staat om op korte termijn anomalieën en/of mogelijkheden tot verbetering in uw water- en afvalwaterbehandelingsprocessen op te sporen. Bovendien zijn wij in staat om componenten te corrigeren, aan te passen of te renoveren om ze te laten werken. Wij leveren onze diensten graag aan u op een manier die voor u het beste werkt.
Proef MBF-systeem

Huurvloot

Om tegemoet te komen aan de voortdurende vraag van onze klanten voor de uitvoering van tijdelijke water- en afvalwaterzuiveringsprojecten, hebben wij onlangs onze huurvloot uitgebreid met zuiveringsinstallaties die debieten van 3 - 300 m3/u kunnen verwerken. Dit stelt ons in staat om onze klanten een snelle mobilisatie te beloven en dus zijn we en dus zijn wij in staat om alle watergerelateerde problemen op te lossen die onmiddellijke actie vereisen. Momenteel is onze tijdelijke apparatuur actief in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Verder gebruiken we onze apparatuur om nieuwe toepassingen te testen. Dit stelt ons in staat voortdurend te werken aan product- en technologieontwikkeling. In nauwe samenwerking met onze partners en klanten voeren we praktijkonderzoek uit om toepassingen en bedieningsvensters op te rekken. Laat het ons weten als u een onmiddellijke oplossing nodig hebt of als u de mogelijkheden wilt onderzoeken om uw water- of afvalwaterbehandeling uit te breiden.

Verbouwingen en renovaties

Renovatie, turn-over van installaties en procesomschakeling van uw water- en afvalbehandelingsinstallatie: ons team is zeer ervaren in het renoveren van bestaande installaties om de procesfuncties te herstellen.

Onze activiteiten variëren van: veldonderzoeken; het ombouwen van installaties; het opknappen van slecht functionerende onderdelen; het vervangen van reserveonderdelen en het ombouwen van processen.

Download onze portfolio Engels


    Download onze portfolio Deutsch