Projecten - Overzicht

Projecten

Brightwork biedt een reeks in hoge mate gestandaardiseerde en bewezen producten voor water- en afvalwaterbehandeling. Ons portfolio bestaat uit modulaire continue zandfilters, coagulatie, flocculatie, lamellenbezinkers, schijf- en doekfiltratie en specifieke monitoring- en controle-instrumenten, zoals Sand-Cycle voor continue zandfilters. Deze producten zijn ontwikkeld voor gebruik in diverse waterbehandelingsinstallaties, zowel voor de verwijdering van vaste stoffen als voor biologische omzettingsprocessen.

Wij bieden ook diensten aan voor modernisering en renovatie, reserveonderdelen, verhuur en locatieonderzoeken.

Onze activiteiten worden uitgevoerd volgens de hoogste normen en VCA geregistreerd

Continue zandfiltratie

Continu bewegend bed (bio-)filters worden gebruikt om zwevende deeltjes, fosfor, stikstof, BOD/COD, zware metalen en/of aromatische koolwaterstoffen te verwijderen. Er zijn toepassingen in afvalwaterbehandeling, oppervlaktewaterbehandeling, bypassfiltratie van koelwater, grondwaterbehandeling en waswaterbehandeling. Het proces heeft bewezen zeer betrouwbaar te zijn in een breed toepassingsgebied.

Lamellen bezinking

Lamellen bezinkers met platen opgesteld onder een hoek, worden gebruikt voor diverse bezinkingstoepassingen, zowel als primaire en secundaire bezinking. Met deze uitvoeringsvorm wordt een groot bezinkingsoppervlak gecreëerd op een kleine voetafdruk. De technologie kan worden gecombineerd met vooraf gecontroleerde coagulatie en flocculatie om een hoge bezinkingsprestatie te bereiken.

Scelerisque eget eget nam sit neque.

Dolor, velit varius ut egestas odio. Orci malesuada facilisi fames urna. Ullamcorper interdum et nisl porta habitant.

Contact Brightwork

Wij staan altijd open voor vragen en suggesties. Neem gerust contact met ons op als u een bepaalde vraag, opmerking of verzoek hebt.